Μία… τελευταία προσπάθεια για Μπράμο

από AllAboutARIS

Σε θεωρητικό επίπεδο το ροστέρ του ΑΡΗ έχει κλείσει για την νέα χρονιά μετά την συμφωνία με τον Τζέικ Κοέν, αλλά οι "κίτρινοι" δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για τον Μάικ Μπράμο, με τις πιθανότητες πλέον να είναι πολύ λίγες.

Ο Μάικ Μπράμος είναι στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην Εθνική ομάδα αλλά και στον Παναθηναικό, με τον προπονητή του ΑΡΗ να επικοινωνεί προ ημερών με τον ομογενή γκαρντ προκειμένου να τον πείσει να έρθει στους “κίτρινους”. 
Ο Μάικ Μπράμος δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά λόγω τραυματισμού και τώρα δοκιμάζεται στην Βενέτσια, όπου εφόσον ικανοποιήσει και δείξει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τότε η ιταλική ομάδα θα του δώσει συμβόλαιο.
Ο ομογενής γκαρντ όταν μίλησε με τον Δημήτρη Πρίφτη, του είχε τονίσει ότι στόχος του είναι να βρει ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό και δεν είναι προτεραιότητα του η επιστροφή στην Ελλάδα. 
Ο Νίκος Λάσκαρης από την πλευρά του ενημερώθηκε για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, θα ήταν μία υπέρβαση, όμως είναι διατεθειμένος να την κάνει προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα. 
Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι λίγες, λόγω της Βενέτσια, όμως οι άνθρωποι του ΑΡΗ δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια. 

Προτεινόμενα Άρθρα