"Ομάδα και εκτός γηπέδου"

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, το δέσιμο του ΑΡΗ των πολλών νέων προσώπων αλλά και την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη που προσφέρει ασφάλεια σε όλους.

Έλληνας, έμπειρος αλλά… νέος στον ΑΡΗ ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα εντός παρκέ έρχονται μέσα από το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε αρχικά: «Μακάρι να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε πλήρεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ώστε να έχουμε μία καλή σεζόν και να παίξουμε καλό μπάσκετ».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί χημεία: «Το θετικό είναι ότι ξεκινάμε την προετοιμασία πλήρεις. Στο δέσιμο μεταξύ μας και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια θα βοηθήσουν κυρίως οι Έλληνες. Από την εμπειρία που έχω, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και στο κατά πόσο θα μπορέσουμε να δεθούμε και ως σύνολο στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε ομάδα και εκτός γηπέδου».

Για τους ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ: «Με τους Έλληνες συμπαίκτες μου γνωριζόμαστε, έχουμε αγωνιστεί αρκετές φορές ως αντίπαλοι. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες όλοι τους. Απ’ όσο έχω μάθει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις συζητήσεις με τον προπονητή, και οι ξένοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα είναι καλοί χαρακτήρες. Αυτή ήταν και η λογική με την οποία αποκτήθηκαν πέρα από το να είναι και καλοί παίκτες. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο το δέσιμό μας ως ομάδα».

Για την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στον ΑΡΗ: «Αυτό είναι καλό και για μας και την ομάδα γιατί νιώθουμε ασφάλεια. Ο ΑΡΗΣ έχει ιστορία και το αξίζει. Δεν σας κρύβω ότι όταν ξεκίνησα να βλέπω μπάσκετ, έβλεπα τον ΑΡΗ και την Εθνική ομάδα. Δεν υπήρχαν άλλες ομάδες εκείνη την εποχή».

Προτεινόμενα Άρθρα