Ο πρώην γκαρντ του ΑΡΗ βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Τόμας (pic)

Ο πρώην γκαρντ του ΑΡΗ βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους

Ο Τόρεϊ Τόμας που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και τη Ρόζα Ράντομ, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει κι ένα μπάνιο κάτω από τον καυτό ήλιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αμερικανός γκαρντ ενημέρωσε τον λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μία φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου του και το ακόλουθο μήνυμα:

“Happy Labor Day! Had to do a quick business trip to Thessaloniki, Greece always beautiful here! Needed a pool recovery now back to Poland!”

“Ευτυχισμένη ημέρα εργασίας. Έπρεπε να κάνω ένα γρήγορο επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάντα όμορφα εδώ στην Ελλάδα. Χρειαζόμουν μία βουτιά στην πισίνα για να ανακάμψω και τώρα επιστροφή στην Πολωνία”

Αλώβητη η Εθνική στο Βουκουρέστι
Προηγούμενο άρθρο Αλώβητη η Εθνική στο Βουκουρέστι
Επόμενο άρθρο Το χρίσμα στον Αρβανιτίδη
Το χρίσμα στον Αρβανιτίδη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News