Οριστικά τέλος ο ΚΑΟΔ

από AllAboutARIS

Οριστικά εκτός Α1 ο ΚΑΟΔ που ενημέρωσε επίσημα για την απόσυρσή του από το προσεχές πρωτάθλημα.

Το φινάλε της υπόθεσης έμοιαζε προδιαγεγραμμένο, αφού οι πιθανότητες εύρεσης λύσης και παραμονής του ΚΑΟΔ στην πρώτη κατηγορία ήταν μηδαμινές.

Οι Δραμινοί απέστειλαν επίσημο έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ με το οποίο δηλώνουν την αδυναμία τους να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας είχε δώσει συγκεκριμένες διορίες, προκειμένου να βρεθεί κάποιος ή μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Οι διορίες παρήλθαν, βιώσιμες λύσεις δεν προτάθηκαν και έτσι το διαφαινόμενο τέλος του ΚΑΟΔ έλαβε υπόσταση.

Ετσι, μια ομάδα που είχε γίνει… μόνιμη στην πρώτη κατηγορία και πραγματοποίησε αξιόλογες χρονιές, στεκόμενη πάντα στο ύψος των περιστάσεων, αποτελεί παρελθόν με άσχημο τρόπο. Για το ελληνικό μπάσκετ είναι, αναμφίβολα, μια άσχημη εξέλιξη από τη στιγμή που μια ομάδα υποχρεώνεται για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους να σταματήσει τις προσπάθειές της, σε μια περίοδο που είχε καταφέρει να καθιερωθεί.

Το Λαύριο είναι έτοιμο να καλύψει την θέση που μένει κενή, αφούέχει ήδη πραγματοποιήσει κινήσεις για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα μπορέσει να σταθεί στην Α1. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας ενημερώθηκαν και επίσημα να αρχίσουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών που θα τους δώσουν οριστικά μια θέση στην κορυφαία κατηγορία. 

Προτεινόμενα Άρθρα