"Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα"

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας βοήθησε σε σημαντικό βαθμό και πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση με την φανέλα του ΑΡΗ στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά τόνισε ότι ακόμα έχουν πολύ δρόμο για το επιθυμητό επίπεδο.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε αρχικά: “Κερδίσαμε σχετικά εύκολα, οι αρχές μας ξεκινάνε πάντα από την άμυνα. Μπορεί να κερδίσαμε εύκολα τα Τρίκαλα αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, στην άμυνα και την επίθεση και προχωράμε” ενώ για το τι κρατάει από τον σημερινό αγώνα συμπλήρωσε: “Στους στόχους της άμυνας σήμερα ήμασταν κοντά και είναι κάτι που κρατάμε από τον αγώνα.Όμως πιστεύω ότι πάλι στο δεύτερο μέρος μπήκαμε χαλαροί και πρέπει να το διορθώσουμε”.
Για το αν ο ΑΡΗΣ θα είναι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια είπε: “Πιστεύω ότι θα ήμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι έτοιμοι” ενώ για την δική του εμπειρία μέχρι τώρα στον ΑΡΗ είπε: “Εϊμαι πολύ ευχαριστημένος, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Είναι καλό που υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις, για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα