Ούτε στην Λευκάδα έπαιζε μόνος του… (pics+vids)

από AllAboutARIS

Οι Έλληνες παίκτες το περίμεναν αλλά οι ξένοι το είδαν για πρώτη φορά. Ότι δηλαδή ακόμα και τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη θα είχαν στο πλευρό τους, φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι θα βρίσκονταν εκεί. Και πραγματικά το χάρηκαν, παίκτες και κόσμος. Βέβαια το αστέρι ήταν ένας… μπόμπιρας Αρειανάκι από κούνια η μπλούζα του οποίου θύμιζε παλιές καλές εποχές.

Στο γήπεδο της Λευκάδας λοιπόν βρέθηκαν περίπου 50 φίλαθλοι του ΆΡΗ, μερικοί από τους οποίους μένουν στο νησί του Ιουνίου, ενώ κάποιοι ήρθαν από την Πάργα και την Πρέβεζα. Δυναμικό παρών όμως έδωσαν φίλαθλοι του ΑΡΗ από την Βόνιτσα και μέλη του SUPER 3, τα οποία ήρθαν στην Λευκάδα μιας και δεν θα έχαναν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Μετά το τέλος του αγώνα “πολιόρκησαν” τους παίκτες του ΑΡΗ για ένα αυτόγραφο, μία φωτογραφία ενώ όλοι ήταν αισιόδοξοι για την νέα χρονιά.

Πάντως την παράσταση έκλεψε ένας… μπόμπιρας, μόλις 18 μηνών. Αρειανάκι από κούνια, ήρθε στην Λευκάδα με τους γονείς του, οι οποίοι ήταν μέλη του SUPER 3 Βόνιτσας. Ο… λιλιπούτειος φίλαθλος του ΑΡΗ, φορούσε μία μπλούζα της ομάδας με την διαφήμιση της SATO, η οποία έφερνε στο μυαλό ωραίες αναμνήσεις. Μάλιστα στο τέλος ο… μπόμπιρας βγήκε και αρκετές φωτογραφίες με παίκτες του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα