"Ένα μεγαλειώδες τουρνουά"

από AllAboutARIS

Για ιδιαίτερη τιμή που θα συμμετέχουν στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπαρτζώκας: “Ευχαριστούμε τον ΑΡΗ για την πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ομάδα μας να συμμετέχουμε στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Για μας είναι ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. 

Από τη στιγμή που έφυγα από τον Ολυμπιακό, το εξωτερικό ήταν μονόδρομος. Ήταν κάτι που ήθελα και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ σε καινούρια δεδομένα. Η Λοκομοτίβ είναι πολύ καλά οργανωμένη, μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες τις Ρωσίας. Το ρώσικο μπάσκετ παρουσιάζει κρίση όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εθνικών τους ομάδων.

Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα φέρει νίκες και θα αξιοποιήσει τους νέους παίκτες. Είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα, με καινούριους παίκτες και προπονητική μέθοδο. Δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε όλοι μαζί λόγω της απουσίας των διεθνών μας. Φεύγοντας από την Ελλάδα, αντιλαμβάνεται κανείς αποστασιοποιημένα την καλή δουλειά που γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ”.

Από τη μεριά του ο Κιρίλο Φεσένκο τόνισε: “Είναι ένα μεγαλειώδες τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ κι ελπίζω να γίνει ένα καλό τουρνουά”.

Προτεινόμενα Άρθρα