"Τιμή σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ"

από AllAboutARIS

Για τα παιχνίδια στα οποία αντιμετώπισε τον Νίκο Γκάλη στάθηκε ο προπονητής των Τούρκων, ενώ ο Ινάντς Κοτς τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη χαρά η συμμετοχή σε ένα τέτοιο τουρνουά για την Καρσίγιακα.

Αρχικά, ο Ουφούκ Σαρίτσα τονισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θα τιμήσουμε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχω παίξει αντίπαλος του Γκάλη. Θα είναι ένα καλό τουρνουά, θα παίξουμε δύο παιχνίδια απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες”.

Για την περσινή πορεία της Καρσίγιακα: “Πέρσι καταφέραμε να σπάσουμε το δίδυμο Εφές-Φενέρ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν κάτι σαν όνειρο για μένα και τους παίκτες αυτό που πετύχαμε. Φέτος θα παίξουμε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και θα δούμε πως θα κυλήσει η χρονιά”.

Για τα παιχνίδια στα οποία αντιμετώπισε τον Νίκο Γκάλη: “Έπαιξα αντίπαλός του σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός-Εφές. Και σε άλλα 2-3 παιχνίδια. Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, πολύ καλός στην επίθεση”.

Από τη μεριά του, ο αρχηγός των Τούρκων, Ινάντς Κοτς πρόσθεσε: “Θα τιμήσουμε με την παρουσία μας τον Νίκο Γκάλη και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα δώσουμε δύο πολύ σημαντικούς αγώνες και θα δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε”.

Προτεινόμενα Άρθρα