Συνάντηση Λάσκαρη – Μπερτομέου

από AllAboutARIS

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Λάσκαρης, και η σύζυγός του, Τζόρτζια Ευσεβίου, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τζόρντι Μπερτομέου και να μιλήσουν μαζί του για την επιστροφή των "κιτρίνων" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και τις προοπτικές του μέλλοντος.

Τη δεύτερη συνάντησή τους μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχαν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κος Νικόλαος Λάσκαρης και ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Jordi Beromeu, δείγμα του ότι ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ ξαναμπαίνει «ζεστά» στα «σαλόνια» της Ευρώπης.

Οι δύο άνδρες, παρουσία της συζύγου του κου Λάσκαρη, κας Τζόρτζιας Ευσεβίου – Λάσκαρη, είχαν τετ α τετ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Bertomeu στην πόλη, για το επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτητών της διοργάνωσης. Συζήτησαν για τη νέα εποχή που ανατέλλει στον ΑΡΗ με την ανάληψη της Κ.Α.Ε. από την οικογένεια Λάσκαρη, την επιστροφή του Αυτοκράτορα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Eurocup της περιόδου 2015-16 και τις προοπτικές του μέλλοντος.

Προτεινόμενα Άρθρα