"Να προστατευθεί ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας και στη συμπεριφορά του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θωμάς Νικολός στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» στον «Libero 107,4»:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Τον περιμένω με ανυπομονησία. Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και πολύ κρίσιμο παιχνίδι γιατί όποιος κερδίσει “βλέπει” τελικό. Είναι ένας στόχος για τον ΑΡΗ το κύπελλο, θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για το ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Παρόλα αυτά, όταν πιάνουμε έναν στόχο είναι μία ευχάριστη είδηση. Πέρσι τα 2.100 εισιτήρια ήταν μαζί με του Β’ γύρου. Άρα, η φετινή διάθεση είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή κι ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Αν δώσει ώθηση το αγωνιστικό θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για τη χωρητικότητα του Αλεξανδρείου: «Για το όνειρο της Ευρωλίγκα είναι όντως μικρό το γήπεδο. Αλλά ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε. Ελπίζω να αποδειχθεί μικρό και να θυμηθούμε τα συνθήματα του παρελθόντος».

Για το δίχτυ που τοποθετήθηκε στο Παλέ: «Δεν θεωρώ ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι σχεδόν αόρατο. Οφείλουμε όμως να προστατεύσουμε όλον τον κόσμο του ΑΡΗ από κάποιες αψυχολόγητες ενέργειες. Το δίχτυ είναι τοποθετημένα σε σύρμα στην οροφή και λειτουργεί σαν κουρτίνα. Δεν θα είναι κάτι μόνιμο και μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναμπεί ποτέ».

Για το ΑΜΚΑ που απαιτείται για την αγορά εισιτηρίου: «Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι το ΑΜΚΑ και γι’ αυτό παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στην εκτύπωση του εισιτηρίου. Δυστυχώς δεν είναι επιλογή δική μας, αλλά της Πολιτείας και του νέου αθλητικού νόμου που θεωρούν ότι έτσι θα υπάρξει μία καταγραφή και λειτουργεί πιλοτικά μέχρι την εισαγωγή της κάρτας φιλάθλου από 1/1/2016».

Για τη χρησιμότητα αυτού του μέτρου: «Επί της ουσίας η κάρτα φιλάθλου οδηγεί σε μία προσωπική παρουσία και ευθύνη του οπαδού μέσα στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω αν θα εφαρμοστεί πλήρως αυτό το σύστημα εδώ. Λειτουργεί όμως προς το παρόν με μεγάλα προβλήματα και δημιουργεί μεγάλες ουρές. Ο ΑΡΗΣ έχει υπάρξει πολλές φορές πειραματόζωο κατά το παρελθόν και καλό είναι να μην δίνουμε δικαιώματα».

Για τη συνάντηση της ΚΑΕ με τους οργανωμένους: «Ο ΑΡΗΣ έχει ένα από τα πιο κρίσιμα ξεκινήματα των τελευταίων ετών. Γι’ αυτό και η συνάντηση με τους οπαδούς έγινε και για να ξεκαθαριστούν ορισμένα ζητήματα όπως το θέμα που προέκυψε με το ΑΜΚΑ αλλά και για να καταστεί σαφές ότι πρέπει να προστατευτεί η ομάδα. Πέρσι ο ΑΡΗΣ βγήκε πρωταθλητής στα πρόστιμα, αδίκως για μένα αλλά δεν μπορεί να επαναληφθεί αυτό. Η προστασία φυσικά δεν αφορά μόνο το πέταλο αλλά όλο τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο».

Για το πρόγραμμα στην έναρξη της σεζόν: «Είναι ένα πιεστικό πρόγραμμα με αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα είναι πολύ καλά στημένη ώστε να ανταπεξέρθει σε αυτούς τους αγώνες, χρειάζεται όμως και υπομονή, έντονη παρουσία των φιλάθλων και σωστή συμπεριφορά εντός του γηπέδου».

Για τον χαρακτήρα του Παλέ: «Σίγουρα δεν θα πρέπει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του Παλέ, με την ηχητική βία που έκανε τους αντιπάλους να λυγίζουν. Το Παλέ είναι ένα μπασκετικό γήπεδο, το γνωρίζουμε ως διοίκηση αυτό και δεν θέλουμε να αλλάξει. Αυτό που προσπαθούμε είναι να αποτρέψουμε το κάτι παραπάνω που θα φέρει την εκτροπή».

Για τη συνεννόηση μεταξύ διοίκησης και κόσμου: «Η ΚΑΕ προσπαθεί να έχει γρήγορα αντανακλαστικά, να ακούει και να αφουγκράζεται τον κόσμο όπως έγινε και στο θέμα με τις τιμές των εισιτηρίων με την ΑΕΚ. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι όταν ανέβει η ομάδα δεν γίνεται να πηγαίνει για Ευρωλίγκα και να υπάρχει εισιτήριο με 5 ευρώ».

Για τη φετινή χρονιά: «Η έλευση του κ. Λάσκαρη έφερε μία νέα εποχή στον ΑΡΗ και μία ελπίδα. Έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα και δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Το δίχτυ, τα νέα αποδυτήρια, υπάρχουν παρεμβάσεις σε όλο το γήπεδο από τα καρεκλάκια μέχρι τους προβολείς, ανταποδοτικές χορηγίες. Κι όλα αυτά σε μόλις έξι μήνες που βρίσκεται εδώ. Ο ΑΡΗΣ εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο ότι πήραμε ένα καλύτερο ρόστερ. Πρώτη προτεραιότητα πάντως παραμένει η αποπληρωμή των χρεών».

Προτεινόμενα Άρθρα