«Δεν έχω παίξει ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα» (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κορυφαίος του ΑΡΗ ο Αμερικανός απέναντι στην ΑΕΚ

Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα του Παλέ εμφανίστηκε ο Τζαμέλ Χάγκινς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι, τονίζοντας μεταξύ άλλων την σημασία της νίκης εν όψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Για την νίκη και την πρόκριση του ΑΡΗ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και την πρόκριση. Ηταν μία σκληρή μάχη απέναντι στην ΑΕΚ. Είχαμε ως στόχο την πρόκριση. Το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για την εμφάνιση του και την… κατεδάφιση της μπασκέτας: «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν έχω παίξει ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Ενθουσιάστηκα και είμαι χαρούμενος που η δική μου εμφάνιση, συνοδεύτηκε με μία πρόκρισ. Οσον αφορά την μπασκέτα, φοβήθηκα λίγο μην πέσει πάνω μου, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

Για το κατά πόσο θα παίξει ρόλο αυτή η νίκη, εν όψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Θα μας δώσει ώθηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνομε την καλύτερη δυνατή πορεία».

Για το αν έχει… σπάσει ξανά μπασκέτα: «Οχι (σ.σ. γέλια). Δεν μου έχει συμβεί ξανά. Ηταν η πρώτη φορά».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του ΑΡΗ στα ημιτελικά: «Δεν ξέρω με ποιον θα αγωνιστούμε, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο. Οι προπονητές μας θα μας προετοιμάσουν καλά και θα είμαστε έτοιμι όταν θα έρθει η ώρα των ημιτελικών».

Προτεινόμενα Άρθρα