"Μιλάει με ομάδες του ΝΒΑ ο Γιαννάκης"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Πικ, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος για τελευταία φορά βρέθηκε σε πάγκο τον Αύγουστο του 2013 με την Κίνα και αποχώρησε επίσημα από τον πάγκο της τον Ιανουάριο του 2014, φέρεται να είναι σε… ανοικτή γραμμή με ομάδες του ΝΒΑ.

Οπως αναφέρεται από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ο Γιαννάκης ήδη έχει περάσει από το προπονητικό κέντρο των Μπακς ώστε να δει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τα προπονητικά κέντρα των Πίστονς, των Πέισερς, αλλά και άλλων ομάδων που του έχουν αποστείλει σχετικές προσκλήσεις.

Μάλιστα, στους Πέισερς βρίσκεται ο Νέιτ ΜακΜίλαν, ο οποίος το 2006 ήταν στο επιτελείο του Μάικ Σιζέφσκι, όταν η Ελλάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είχε υποτάξει τις ΗΠΑ στον επικό ημιτελικό του Μουντομπάσκετ!

Ο Αμερικανός εκπρόσωπος του «Δράκου», Κιθ Κρέιτερ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες του ΝΒΑ και φέρεται να έχει βρει πρόσφορο έδαφος για τον πελάτη του, καθώς οι επιτελείς των ομάδων έχουν καλή άποψη για τις ικανότητες του Γιαννάκη και αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Προτεινόμενα Άρθρα