"Σκληρός ο τρόπος που χάσαμε"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε ότι είναι σκληρό να χάνεται ένα παιχνίδι που ο ΑΡΗΣ ήταν κοντά στη νίκη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ: Σταμάτης Μουρελής

Αναλτυικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφητς:

Για τον αγώνα: «Είναι σκληρός ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη. Προσπαθήσαμε μέσα από τη ζώνη να χρησιμοποιήσουμε τακτικά την άμυνα αυτή και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, την υποστηρίξαμε, την παίξαμε αρκετά καλά και μας έδωσε ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας από τη Τράμπζονσπορ και έτσι διεκδικήσαμε τη νίκη. Είναι κρίμα που χάσαμε στο τέλος για ένα σουτ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι φτάσαμε κοντά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κλειδώσουμε το βράδυ αυτό και να πάμε στο επόμενο».

Για την επιλογή του Ουότερς στο τελευταίο λεπτό να σουτάρει ενώ ήταν μαρκαρισμένος: «Αυτή ήταν μια κακή απόφαση, δεν ήταν ούτε αυτό που θα ήθελα εγώ, ούτε εκείνος. Απλώς καμιά φορά και ο αντίπαλος δεν σου επιτρέπει να κάνεις αυτά που θα ήθελες. Θα μπορούσε αυτό το σουτ να είχε μπει. Είναι καλός σε τέτοια σουτ. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή».

Για το τρίποντο του Κοέν που θα μπορούσε να ισοφαρίσει: «Αυτή ήταν μια καλή επιλογή, μετά από το τάιμ άουτ, είχαμε δύο ευκαιρίες για τρίποντο. Όταν πας σε ένα σουτ και σε μία απόφαση, έτσι είναι τα ματς».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι θα μπορούσε να κερδίσει: «Από τη μια θέλω να είμαι αισιόδοξος γιατί τα παιδιά έκαναν προσπάθεια και να τους δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το δεύτερο ημίχρονο, όμως είμαι εκνευρισμένος με κάποια μεμονωμένα πράγματα. Είναι κρίμα να μην κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα