Από Τραπεζούντα… Τρίπολη

από AllAboutARIS

Η ευρωπαική περιπέτεια του ΑΡΗ δεν ξεκίνησε με νίκη, αλλά το ταξίδι στην Τραπεζούντα είναι το πρώτο από τα πολλά και δύσκολα που θα κάνει η αποστολή των "κιτρίνων" κυρίως όταν το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι εκτός έδρας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ: Σταμάτης Μουρελής

Κάτι τέτοιο ισχύει τώρα, μιας και η αποστολή θα αναχωρεί σήμερα νωρίς το πρωί (περίπου 08:30) από την Τραπεζούντα προκειμένου να ταξιδέψει για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη και τελικό προορισμό την Παρασκευή την Τρίπολη όπου το Σάββατο φιλοξενείται στην έδρα του νεοφώτιστου Αρκαδικού. Οι “κίτρινοι” αναμένονται σήμερα το μεσημέρι στην πρωτεύουσα όπου αναζητούν γήπεδο προκειμένου να κάνουν μία χαλαρή προπόνηση η οποία ουσιαστικά θα αποτελέσει και την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Αρκαδικό.
Ανάλογο δύσκολο θα είναι το πρόγραμμα και την μεθεπόμενη εβδομάδα, όταν θα φύγουν Δευτέρα για το μακρινό Καζάν της Ρωσίας για την αναμέτρηση με την Ούνιξ και στην επιστροφή θα πάνε στην Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα