"Χρειάζεται το μεγάλο σουτ, χρειάζεται και η τύχη,,," (vids)

από AllAboutARIS

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε για την ήττα στην Τραπεζούντα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΑΡΗΣ είναι καλύτερη ομάδα, ενώ χαρακτήρισε ως πονηρό το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρκαδικό.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, μιλώντας για την ήττα από την Τραμπζονσπόρ η οποία ήθρε ουσιαστικά στα τελευταία δευτερόλεπτα και κρίθηκε σε ένα, δύο σουτ, είπε: “Σίγουρα χρειάζεται και το μεγάλο σουτ, χρειάζεται και τύχη. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, ήμασταν σχεδόν μια επίθεση μακριά από το να κερδίσουμε. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε την ήττα, πρέπει να πάμε παρακάτω, έχουμε το ματς με τον Αρκαδικό”.

Όσον αφορά τον αγώνα του δεύτερου γύρου και το αν τελικά ο ΑΡΗΣ ειναι καλύτερη ομάδα είπε: “Είναι πολύ μακριά να μιλάμε από τώρα για το τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο. Σίγουρα δεν ήταν μια ομάδα. μεγαθήριο, πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά ήμασταν λίγοι σε κάποιες στιγμές, γι’ αυτό και χάσαμε” ενώ σε ερώτηση αν τελικά οι “κίτρινοι” έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, στο οποίο διεκδίκησαν την νίκη αν και δεν είχαν καλή απόδοση είπε: Μπορείς να το κρατήσεις ως κάτι θετικό αυτό. Και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν στους 6 πόντους διαφορά, κι αν δεν έβαζε ο Κίνσεϊ το καλάθι στο τέλος ακόμα λιγότερο. Είναι θετικό, αλλά χάσαμε”. 

Συνεχίζοντας ο αρχηγός του ΑΡΗ είπε: “δεν έχουμε άλλη επιλογή δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Παίζουμε στον Αρκαδικό που είναι δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος, παίζουμε ανά τρεις ημέρες, οπότε όλα είναι σημαντικά παιχνίδια” ενώ μιλώντας για τον αγώνα με τον Αρκαδικό είπε: “Είναι ένα [άρα πολύ πονηρό, είναι δύσκολη έδρα, την ξέρω από την Α2, είναι άγνωστο τι θα συναντήσουμε, θέλει προσοχή”.

Προτεινόμενα Άρθρα