Εκτός κινδύνου ο Λαμάρ Όντομ

από AllAboutARIS

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

Ο 35χρονος πρώην σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ., ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει βγει από τη μηχανική υποστήριξη και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

«Υπάρχουν ακόμη προβλήματα, αλλά έγιναν κάποια θετικά βήματα για να αποφύγει τον κίνδυνο», ανέφερε εκπρόσωπος του νοσοκομείου «Σάνραϊζ» για την κατάσταση του 35χρονου Οντομ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαιώθηκε πως οι τελευταίες καρδιολογικές εξετάσεις του Όντομ έδειξαν ότι η καρδιακή του λειτουργία παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ενώ άρχισε να έχει και επαφή με το περιβάλλον.

80.000 δολάρια σε 4 μέρες!

Επιβεβαιώθηκε, παράλληλα, ότι ο πρώην αστέρας του NBA σπατάλησε περίπου 80,000 δολάρια μέσα σε 4 μέρες παραμονής στον οίκο ανοχής, γεγονός που δείχνει και το ξέφρενο πάρτι, το οποίο σε συνδυασμό με την κατανάλωση ναρκωτικών λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Προτεινόμενα Άρθρα