"Όπως με τον Αρκαδικό"

από AllAboutARIS

Με δύναμη και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό πρέπει να παίξει ο ΑΡΗΣ αύριο κόντρα στην Μπουντούσνοστ, σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμτσακ, προκειμένου να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό Eurocup.

“Προερχόμαστε από μια ήττα στην Τουρκία και στόχος μας είναι η πρώτη μας νίκη στον όμιλο. Η Μπουντούσνοστ είναι μια ομάδα έμπειρη που βασίζεται στην δύναμη, το διάβασμα του παιχνιδιού και την ταχύτητα Αυτό που συζητούσαμε μέσα και με τα υπόλοιπα παιδιά, είναι ότι πρέπει να βάλουμε περισσότερη δύναμη μέσα στο παρκέ”. Ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα φόργουορντ/σέντερ.

Για το αν ο ΑΡΗΣ μπορεί να “χτυπήσει” όλα τα παιχνίδια:

«Αν εξαιρέσεις την Ούνιξ η οποία είναι ικανή να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσει την πρωτιά, όλες οι υπόλοιπες ομάδες βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. Το γεγονός ότι χάσαμε στην Τουρκία με λίγους πόντους είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλοι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο τέλος την πρόκριση».

Για το τι έφταιξε στην Τραπεζούντα και προήλθε η ήττα:

“Πιστεύω η νοοτροπία. Με την Τράμπζονσπορ μπήκαμε χαλαρά, κάπως διστακτικά, στα παιχνίδια του Eurocup  δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε με δύναμη  από το πρώτο λεπτό όπως κάναμε με τον Αρκαδικό. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα πρέπει να κριθούν από την δική μας απόδοση και όχι από του αντιπάλου”.

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει. Αύριο έχουμε ένα  δύσκολο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στον όμιλο”.

Για την συμμετοχή του ΑΡΗ στο Eurocup:

“Το Eurocup είναι κίνητρο για εμάς, για τον κόσμο, για τους ξένους παίκτες. Μας κάνει  καλό να υπάρχουν στην Ευρώπη όσο το δυνατόν περισσότερες ελληνικές ομάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα