Πρόκληση από την ΚΕΔ

από AllAboutARIS

Αδιανόητη η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον διαιτητή Αναστόπουλο στο επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν πέρυσι.

Ο εν λόγω διαιτητής, διέκοψε το περσινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, κλείνοντας το φύλλο αγώνος χωρίς να ενημερώσει κανέναν για την ενέργειά του αυτή. Η τεράστια αδικία βεβαίως αποκαταστάθηκε εν μέρει (ο ΑΡΗΣ έπαιξε δυο ματς κεκλεισμένων και μετά θεωρούνταν υπότροπος με αποτέλσμα να φάει στα πλει-οφ 4 αγωνιστικές!) Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «κιτρίνων» οι οποίοι έφτασαν το θέμα μέχρι το ΑΣΕΑΔ, όπου και βρήκαν το δίκιο τους, με την επανάληψη του αγώνα και τη νίκη φυσικά της ομάδας.

Στην ΚΕΔ απ’ ότι φαίνεται όμως, δεν επηρεάζονται από το… πρόσφατο παρελθόν κι έβαλαν εκ νέου τον συγκεκριμένο διαιτητή να σφυρίξει ένα τόσο σημαντικό για το γόητρο παιχνίδι. Βέβαια ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλύτερος, αλλά η τοποθέτηση ενός ρέφερι πρέπει πέρα από όλα τα άλλα να συνυπολογίζει και την ψυχολογία του κόσμου. Και από ότι φαίνεται αυτό το…ξέχασαν στην ΚΕΔ.

Προτεινόμενα Άρθρα