"Θέλω να κερδίζω σε κάθε αγώνα"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανοισραηλινός παίκτης του ΑΡΗ δήλωσε ενθουσιασμένος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να κερδίζει σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Τζέικ Κοέν:

Για το αν περίμενε μία τόσο άνετη επικράτηση: “Δεν το περίμενα, αλλά ήταν θετικό. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι μας κι αυτό φάνηκε στο παρκέ. Κλέψαμε αρκετές φορές τη μπάλα και βάλαμε εύκολους πόντους. Αυτό άλλωστε είναι το παιχνίδι μας κι ένας τομέας που αποτελεί πλεονέκτημά μας”.

Για την καλή άμυνα που έπαιξε ο ΑΡΗΣ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα: “Είναι η μεγάλη μας δύναμη. Όλοι οι παίκτες είναι πρόθυμοι να παίξουν σκληρή άμυνα κι όταν και οι πέντε παίκτες που αγωνίζονται παίζουν καλή ομαδική άμυνα με ένταση, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που φάνηκε σήμερα στο παρκέ”.

Για το αν αισθάνεται πίεση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Προσωπικά δεν γνωρίζω πως είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη πίεση. Αισθάνομαι την πίεση πριν από κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας. Θέλω να κερδίζω σε κάθε αγώνα το ίδιο. Θα είναι συναρπαστικό γιατί θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι αλλά όσον αφορά την πίεση, για μένα δεν έχει διαφορά”.

Για τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο Παλέ: “Οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετικοί, μας μετέφεραν την ενέργειά τους. Η σκέψη ότι θα υπάρχουν περισσότεροι το Σάββατο, είναι συναρπαστικό. Θα τους χρειαστούμε σίγουρα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και γι’ αυτούς”.

Προτεινόμενα Άρθρα