"Από εμάς εξαρτάται" (vid)

από AllAboutARIS

Ο γκαρντ του ΑΡΗ σημείωσε ότι το κατά πόσο εύκολο ή όχι είναι ένα παιχνίδι, εξαρτάται από την απόδοση των «κιτρίνων».

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Ζάρας μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ κι ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ:

Για το αν περίμενε μία τόσο άνετη επικράτηση: “Όπως δείξαμε και στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, από εμάς εξαρτάται αν θα είναι εύκολο ή όχι. Μπήκαμε και σήμερα δυνατά, ήμασταν αποφασισμένοι, παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και πήραμε μία εύκολη όπως αποδείχθηκε νίκη. Δεν αφήσαμε περιθώρια στην Μπουντούτσνοστ να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: “Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Τα ντέρμπι αυτά είναι αμφίρροπα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν. Θα πρέπει να μπούμε το ίδιο σοβαροί και αποφασισμένοι στον αγώνα του Σαββάτου ώστε να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα”.

Για το πως περιμένει το ντέρμπι ως “πρωτάρης” στα ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: “Το περιμένω με ανυπομονησία. Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλα”.

Για το αν υπάρχει πίεση για τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτή τους παίκτες του ΑΡΗ: “Νομίζω ότι έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το “πρέπει” της νίκης. Μας κρατάει σε εγρήγορση και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε κατάλληλα”.

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι φαβορί: “Δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι, αποφασιστικοί και δυνατοί στην άμυνα. Από κει και πέρα όλα θα φανούν στο παρκέ”.

Για τον κόσμο του ΑΡΗ και τη βοήθεια που δίνει στην ομάδα: “Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Ευχόμαστε όλοι να γίνει το sold out που είναι πάρα πολύ πιθανό”.

Προτεινόμενα Άρθρα