"Θα κερδίσουμε"

από AllAboutARIS

Ο Στάθης Ρούσος μίλησε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air" κι εξέφρασε την πεποίθηση πως ο ΑΡΗΣ θα πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο επικείμενο ντέρμπι του Σαββάτου.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί εν έτη 2015 και τηρουμένων των αναλογιών, με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην χώρα, εμείς σαν ΑΡΗΣ ζούμε εποχές 2008. Όσον αφορά τα εισιτήρια, όσον αφορά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι κάτι που μας χαροποιεί πάρα πολύ.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εχθές στο γήπεδο ήταν εξαιρετική και η διοίκηση ευχαριστεί τα παιδιά από τον «Super 3», από τους υπόλοιπους συνδέσμους και τους απλούς φιλάθλους που βρέθηκαν εχθές στο γήπεδο.

Ο ΑΡΗΣ έχει πολλά ωραία συνθήματα, έξυπνα και εύστοχα. Εμείς από την πλευρά του κ. Λάσκαρη που ήρθαμε από την Αθήνα, μείναμε εντυπωσιασμένοι. Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» κι ελπίζουμε το Σάββατο να είμαστε πάλι έτσι. Σε κόσμια ατμόσφαιρά και να φωνάζουμε συνθήματα που λένε μόνο ΑΡΗΣ. Τόσο ο Λάσκαρης, όσο και η Τζώρτζια χαρήκανε το χθεσινό παιχνίδι και χειροκρότησαν την ομάδα”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα με τον τρόπο που παίζει μεταφέρει τον ενθουσιασμό και στην κερκίδα:

“Βοηθάει όλο το κλίμα που έχει δημιουργήσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτό είναι το «ευχαριστώ» της διοίκησης Αρβανίτη, που βήμα βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι, χρονιά χρονιά, κατάφερε αυτό που είδαμε εχθές. Γιατί η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα από την νομοτεχνική μεριά του νομίσματος δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα από το ποδόσφαιρο. Αναλογικά μπορούμε να πούμε ότι ήταν και σε χειρόττερη πριν τρία χρόνια. Που κατέληξε όμως η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και που το ποδόσφαιρο… Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση Αρβανίτη και κάποιες φορές να… ευλογούμε και τα γένια μας, γιατί γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε ο Λάσκαρης. Είδε ότι η ομάδα έχει μέλλον, αυτή ήταν και η βασική αιτία που ανέλαβε την ομάδα κι επένδυσε κιόλας”.

Για την αφορμή που χρειάζεται ο κόσμος προκειμένου ν’ αγκαλιάσει μια προσπάθεια:

“Από την πλευρά του ο Λάσκαρης έχει κάνει πολλά «μικρά» πράγματα, τα οποία «μικρά» πράγματα φτιάχνουν κάτι πολύ μεγάλο. Από τ’ αποδυτήρια, από το βάψιμο του «ΠΑΛΕ» που έγινε πολύ πιο ωραίο, από την μπουτικ, από τα καρεκλάκια που έχει φτιάξει στους πάγκους. Όλα αυτά είναι πράγματα που προδίδουν το πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και την πίστη που έχει πως όλο αυτό το πράγμα έχει μέλλον”.

Για το ενδεχόμενο ν’ αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου:

“Κοιτάμε ποιες πιθανές λύσεις υπάρχουν, προκειμένου να δώσουμε παραπάνω θέσεις από αυτές που ήδη υπάρχουν. Τα διαρκείας έχουν φτάσει σε αστρονομικά νούμερα, αμα σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια ομάδα μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, για μια ομάδα που αντιμετώπιζε όλα αυτά τα προβλήματα τα τελευταία χρόνια, συν την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα 2.700,περίπου, εισιτήρια που υπάρχουν είναι… τρελό νούμερο. Υπάρχουν ομάδες που θα κάνουν πέντε χρόνια να φτάσου, αθροιστικά, αυτά τα νούμερα”.

Για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

“Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Με τον ΠΑΟΚ είμαστε αντίπαλοι όπως με όλες τις ομάδες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε κόσμια ατμόσφαιρα. Είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και πιστεύουμε πως θα κερδίσουμε. Είναι βραδινό παιχνίδι, κάτι που το κάνει πιο ελκυστικό, κι ευχόμαστε να το απολαύσει ο κόσμος. Έχει γίνει ήδη sold-out από την Πέμπτη, κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια στον ΑΡΗ και στην Θεσσαλονίκη γενικώς σε οποιοδήποτε άθλημα”.

Για τον ορισμό του διαιτητή Αναστόπουλου:

«Θα πρέπει να προσέξει και ο κ. Αναστόπουλος και εμείς από την πλευρά μας περισσότερο. Ο κ. Αναστόπουλος θα πρέπει να είναι πιο δίκαιος κι εμείς πιο σωστοί στην συμπεριφορά μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι:

“Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ειδικός ν’ αναλύσω την ομάδα, απλώς αυτό που βλέπω εγώ είναι μια πολλή αγωνιστική ομάδα, με αγωνιστικά κορμιά, η φιλοσοφία του Πρίφτη του προπονητή μας, που εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση,  που κοιτάει πάνω απ’ όλα χαρακτήρες, έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα, που επίσης είναι πολύ σημαντικό. Έφυγαν δέκα παίκτες το καλοκαίρι ήρθαν άλλοι δέκα κι έγιναν οικογένεια. Εδώ αξίζει τα εύσημα το προπονητικό τιμ. Οι λύσεις υπάρχουνε, όπως λένε οι ειδικοί, η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, θα βρίσκει τον ρυθμό της και θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για την ενεργή ενασχόληση του Νίκου Λάσκαρη με την ομάδα.

“Το ζει καθημερινά, το νιώθει, το έχει πάρει πολύ ζεστά, γιατί βλέπει πως γίνεται μια πολλή σπουδαία προσπάθεια, χαίρεται και ο ίδιος όταν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα, γιατί ουσιαστικά αυτήν την ατμόσφαιρα επιδιώκει, όπως όλοι μας. Τώρα, στα δύσκολα θα δοκιμαστούμε, γιατί θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές για την ομάδα, εμείς είμαστε ψύχραιμοι και με τον καιρό πιστεύουμε τόσο ο Νίκος ο Λάσκαρης, όσο και η Τζώρτζια Ευσεβίου, θα γίνουν περισσότερο Αρειανοί απ’ ότι περίμεναν”.

Για το αν ο Νίκος Λάσκαρης έχει προγραμματίσει κάποια έκπληξη:

“Αν σας το πω δεν θα είναι έκπληξη. Αυτή την στιγμή αυτό που προέχει είναι το αγωνιστικό. Η ομάδα έχει ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο, την Δευτέρα θα φύγει για το Καζάν και όπως καταλαβαίνεται τα χρονικά περιθώρια είναι λόγο στενά”.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Ρούσσος τόνισε:

“Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξει υπόνοια παρεκτροπής. Αυτό που δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και μας γέμισε με υπερηφάνεια, ότι είχε να ζήσει κάτι τέτοιο εδώ και 20 χρόνια, είναι μια παρακαταθήκη από το παρελθόν. Είναι ένα παιχνίδι ένα ντέρμπι, να μπούμε η ομάδα ν’ αγωνιστούμε, να στηρίξουμε εμείς με την φωνή μας και στο τέλος πιστεύω πως θα κερδίσουμε εμείς”.

 

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα