«Φθηνά και μαζεμένα λάθη»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ

Τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ όπως και τα χαμένα ριμπάουντ ήταν αυτά που κόστισαν στον «Δικέφαλο», σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. 

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τη νίκη του. Είχε περισσότερες δυνάμεις και έπαιξε πιο ορθολογιστικά στο τέλος. Τελικά πήρε μία δύσκολη νίκη όπως πήγε ματς. Κάναμε φθηνά και μαζεμένα λάθη, ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν λάθη αμυντικά, όταν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βάλει καλάθια που δεν είχε σε όλο τον άλλο αγώνα. Εκεί βγήκαμε έξω από τον ρυθμό του αγώνα. Τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου σίγουρα επηρέασαν το παιχνίδι, αλλά τα λάθη μας στο τέλος έδωσαν την ευχέρεια στον αντίπαλο να πάρει την διαφορά».

Για το τι συνέβη μετά το 63-64 και ενώ ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει την ψυχολογία: «Τα λάθη ήταν αμυντικά και ομαδικά. Η ομαδική δουλειά μας είχε πρόβλημα και εκεί χάσαμε ψυχολογία αλλά και δυνάμεις λόγω του τι έγινε τις τελευταίες μέρες όπου τρεις παίκτες δεν έκαναν και προπόνηση. Όσο περνούσε η ώρα οι αντοχές μειώνονταν και το μυαλό δεν λειτουργούσε τόσο καλά».

Προτεινόμενα Άρθρα