"Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός ξεχώρισε την εμφάνιση του Οκάρο Ουάιτ και τη βοήθεια του κόσμου ως τα σημεία που οδήγησαν σήμερα τον ΑΡΗ στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζερέλ ΜακΝίλ μετά τη λήξη του ντέρμπι:

Για τον αγώνα: “Ξέραμε ότι δεν πρόκειται να είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Τα ντέρμπι δεν είναι ποτέ εύκολα επειδή υπάρχει πολύ ένταση και οι ομάδες παίζουν πολύ σκληρά. Αυτό έγινε και σήμερα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλο παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει, υπήρχαν διαστήματα στα οποία ήμασταν μπροστά και σε άλλα που είχαν αυτοί το προβάδισμα. Στο τέλος όμως ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και πήραμε τη νίκη”.

Για τα σημεία που έδωσαν τη νίκη στον ΑΡΗ: “Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα κι επιθετικά ήμασταν εύστοχοι στο τέλος. Ατομικά, ο Οκάρο (σ.σ. Ουάιτ) ήταν εξαιρετικός και δεν θα κερδίζαμε χωρίς τη δική του εμφάνιση”.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έχει διαφορετικό πρωταγωνιστή σε κάθε αγώνα: “Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι μέρος του να έχεις μία καλή ομάδα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε συνεχώς ώστε να μην ξέρουν οι αντίπαλοι ποιος θα τους “πληγώσει”. Όσο μπορούμε να το κάνουμε αυτό και σε κάθε ματς να υπάρχει κάποιος που ανεβάζει την απόδοσή του, αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίζουμε δύσκολα παιχνίδι όπως το σημερινό και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν”.

Για τον κόσμο που γέμισε σήμερα το γήπεδο: “Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους. Είναι εντυπωσιακοί σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι κι αυτό μας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Σήμερα είχαν ένα επιπλέον κίνητρο λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ. Τους χρειαζόμαστε όμως σε κάθε αγώνα να είναι εδώ και να μας δίνουν έξτρα ενέργεια”.

Προτεινόμενα Άρθρα