Κυρίαρχος των… αιθέρων

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είχε το πλεονέκτημα στην ρακέτα πριν τον αγώνα. Αλλά το μετουσίωσε σε αριθμούς στη διάρκεια του και αυτό τον έβαλε στην θέση του φαβορί, παρά το γεγονός ότι εκτέλεσε τις μισές βολές (!!!) από τον αντίπαλο του.

Οι “κίτρινοι” πήραν συνολικά 49 ριμπάουντ, έναντι 24 των φιλοξενούμενων, ενώ από τα 49 οι “κίτρινοι” πήραν 19 επιθετικά ριμπάουντ άρα είχαν και 19 παραπάνω επιθέσεις. Κάπως έτσι κάλυψαν την τεράστια και ανεξήγητη διαφορά στις βολές με 16 των “κιτρίνων” έναντι 32 του Π.ΑΟ.Κ. Βέβαια εδώ οι παίκτες του ΑΡΗ έδειξαν σαφέστατα βελτιωμένα στα ποσοστά τους με 75%. Όσον αφορά την αντιστοιχία ασίστ-λαθών, ο ΑΡΗΣ είχε 18 ασίστ έναντι 15 λαθών, άρα βγήκε κερδισμένος, ενώ είχε και τέσσερα κλεψίματα.
Σημαντικό στοιχείο επίσης η παρουσία του Οκάρο Ουάιτ ο οποίος είχε 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 27 πόντους με 4/4 βολές, 7/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα 11 ριμπάουντ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο. Αριθμοί οι οποίοι σίγουρα τον δίνουν το βραβείο του MVP του αγώνα, και για έναν βαθμό της αγωνιστικής αλλά με βάση την κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι ο πολυτιμότερος.

Προτεινόμενα Άρθρα