Ούνιξ-ΑΡΗΣ με… αριθμούς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται αύριο (28/10 18:00) στο Καζάν κόντρα στην τοπική Ούνιξ, την ισχυρότερη και ποιοτικότερη ομάδα του τετάρτου ομίλου. Δείτε την στατιστική σύγκριση των δύο αντιπάλων και που πρέπει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να δώσει ιδιαίτερη έμφαση.

Τρίτη στροφή στην φάση των ομίλων του Eurocup, με τον Αυτοκράτορα να μετράει μία νίκη (Μπουντούσνοστ) και την Ούνιξ δύο (Στεάουα, Μπάνβιτ). Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε πολλή καλή αγωνιστική κατάσταση και από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι, οπότε αναμένεται αύριο μια δυνατή μάχη μεταξύ των δύο.  

Σας παραθέτουμε εδώ τις επιδόσεις των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο Eurocup:

Ούνιξ:

Πόντοι: 89,5

Ριμπάουντ: 33,5 (5,5 επιθετικά, 28 αμυντικά)

Ασίστ: 22,5

Κλεψίματα: 7,5

Μπλόκς: 3

Λάθη: 11

Δίποντα: 59,5%

Τρίποντα: 41,9%

Βολές: 75,5%

Αξιολόγηση: 112


ΑΡΗΣ:

Πόντοι: 73

Ριμπάουντ: 36,5 ( 10 επιθετικά, 26, 5 αμυντικά)

Ασίστ: 15

Κλεψίματα: 10

Μπλοκς: 4,5

Λάθη: 11,5

Δίποντα: 50%

Τρίποντα: 29%

Βολές: 66%

Αξιολόγηση: 86,5 

Η ρώσικη ομάδα παίζει γρήγορα, πιέζει πολύ στην άμυνα, εκτελεί μ’ ευχέρεια πίσω από την γραμμή των 6,75, ενώ όταν τα πράγματα δυσκολεύουν έχει έναν από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ στην Ευρώπη, τον Κιθ Λάνγκφορντ, για να επαναφέρει την ηρεμία στο παιχνίδι της. Θα χρειαστεί λοιπόν οι “κίτρινοι” να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συνεπείς στ’ αμυντικά τους καθήκοντα, για να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη βγάζουν ενέργεια στην άμυνα, έχουν πάθος και πλάνο όταν αμύνονται και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο ρώσικο “θηρίο”.

Προτεινόμενα Άρθρα