"Πρέπει να προσαρμοστούμε στα διπλά παιχνίδια"

από AllAboutARIS

Ο Τζέικ Κόεν υποστήριξε, πως η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί με τέτοιον τρόπο τις δυνάμεις της, προκειμένου να μπορεί ν’ ανταπεξέρχεται στα δύο παιχνίδια που δίνει κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισραηλινός ψηλός στην κάμερα του “AllAboutARIS:

Συγχαρητήρια για μια ακόμη νίκη, κατ’ αρχάς τι ήταν αυτό που έπαιξε τον βασικό ρόλο στο να κερδίσετε τον αγώνα, καθώς προερχόσασταν από ένα κουραστικό ταξίδι και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Καζάν;

“Η άμυνα ήταν αυτό που μας έδωσε βασικά τη νίκη στο τέλος ενός πολύ δύσκολου αγώνα. Σίγουρα δεν είχαμε τη φρεσκάδα και την ενέργεια προηγούμενων αγώνων, όμως πρέπει να προσαρμοστούμε σε διπλά παιχνίδια ανά εβδομάδα. Υπήρξε και η διακοπή που δυσκόλεψε  ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο σημείο που συνέβη κι ενώ είχαμε βρει ρυθμό”.

Πάρα την κούραση,  βρήκατε το κουράγιο να ανατρέψετε το σκορ και να επιβάλλετε το δικό σας ρυθμό στο παιχνίδι. Εσύ για παράδειγμα, όταν έκανες ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, φάνηκες να βγάζεις πολύ ενέργεια και να δίνεις το σύνθημα στους συμπαίκτες σου:

“Ναι (γελια)… Όντως παρά την κούραση βρήκαμε τη δύναμη να επανέλθουμε στο παιχνίδι. Όσο για τη φάση με το κάρφωμα, όντως εκείνη τη στιγμή μου βγήκε όλη η ένταση του αγώνα”.

Σχετικά με τους φίλους του ΑΡΗ που ήταν και σήμερα στο γήπεδο, έχεις να πεις κάτι;

“Οι φίλοι του ΑΡΗ είναι πάντα δίπλα μας όχι μόνο εντός αλλά και εκτός έδρας. Μας ακολουθούν παντού, είναι πραγματικά εκπληκτικοί.  Βγάζουν τρομερή ενέργεια στην κερκίδα και μας την μεταδίδουν μέσα στο παρκέ! Τους ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας και σήμερα στο Λαύριο και θα κάνουμε ότι μπορούμε να τους ευχαριστούμε πάντα με την απόδοσή μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα