Ακόμη ένα βήμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με καλή ψυχολογία και φόρμα οι παίκτες του Πρίφτη, απέναντι στους Ρουμάνους

Το… τρένο που λέγεται μπασκετικός ΑΡΗΣ, δεν δείχνει να έχει σταματημό και ετοιμάζεται να «παρασύρει» ακόμη έναν αντίπαλο. Την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τους Ρουμάνους στις 19:00 (Libero 107,4), ψάχνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. η οποία θα τους διατηρήσει παράλληλα στην κορυφή του 4ου ομίλου του Γιούροκαπ και θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

Από την Κυριακή η ομάδα βρίσκεται ξανά στην Θεσσαλονίκη μετά από μία κουραστική εβδομάδα, έχοντας πάρει κάποιες απαραίτητες ανάσες, από τα συνεχόμενα ταξίδια. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του, να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ικανός για… ζημιές.

Η Στέαουα βρίσκεται ναι μεν στην τελευταία θέση του ομίλου, αλλά έχει νικήσει την Τραμπζονσπόρ στο Βουκουρέστι (76-71), από την οποία ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Οι Ρουμάνοι ήρθαν χωρίς άγχος στην Θεσσαλονίκη και προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται και η απαιτούμενη προσοχή από τους «κίτρινους». 

Προτεινόμενα Άρθρα