"Χαρά μας που παίξαμε σε τέτοιο γήπεδο"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της Στεάουα Κρίστου Σάπερα έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του ΑΡΗ.

“Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν  καλοί, και γενικά δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα, στο δεύτερο όμως αντιδράσαμε, παίξαμε με πάθος και δύναμη και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από την σημερινή αναμέτρηση. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, όμως αποδείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε ανταγωνιστικά στην φετινή διοργάνωση του Eurocup.

Από εκεί και πέρα οφείλω να πως, είναι χαρά μου που αγωνιστήκαμε σ’ ένα τέτοιο γήπεδο σε μια τέτοια έδρα, με αυτόν τον κόσμο και θέλω να συγχαρώ τον ΑΡΗ”.

Για το πώς κατάφερε η ομάδα του να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης:

“Πιστεύω πως δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό οφείλεται,  κυρίως, στην αυτοπεποίθηση με την οποία μπήκαμε στο γήπεδο. Βάλαμε και δύο-τρία σημαντικά σουτ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, κάτι που μας επέτρεψε να γυρίσουμε τον αγώνα. Από εκεί και πέρα άλλαξε η συμπεριφορά μας, η δυναμική μας έγινε καλύτερη μέσα στο παρκέ, του ΑΡΗ όχι τόσο καλή, κι έτσι καταφέραμε να «γυρίσουμε» το παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα