"Σωστά βήματα ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο Κώστας Φλεβαράκης φάνηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ στάθηκε στον ΑΡΗ, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι δυνατός για το καλό του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός των Τρικάλων τόνισε αρχικά: “Για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, με το είδος των λαθών που κάνουμε είναι πολύ δύσκολο. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στο ριμπάουντ, στον προηγούμενο αγώνα είχαμε χάσει πολλά καθοριστικά, ο αντίπαλος είχε πάρει 17 επιθετικά, έκανε 21 λάθη και χάσαμε στην κατοχή. Προσπαθούμε να παίξουμε όσοι γίνεται καλύτερο, άσχετα με τον αντίπαλο. Η ομάδα παλεύει για το καλύτερο, ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Είναι σημαντικό για την ομάδα όπως έπαιξε. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε τύχη αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Ο στόχος πάντα για εμάς είναι να πάρουμε την νίκη”.
Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε και στον ΑΡΗ λέγοντας: “Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι δυνατός, όπως θετικό είναι που βλέπουμε και την ΑΕΚ να πηγαίνει στον ίδιο δρόμο. Θεωρώ ότι είναι καλό για το πρωτάθλημα να μειώνουν την διαφορά με τους δύο πρώτους. Με μάι σοβαρή διοίκηση, το γήπεδο όπως το ξέρουμε, με τον κόσμο να δίνει το παρών και το τεχνικό τιμ το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά, ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει να κάνει σπουδαία βήματα. Μικρά βήματα βέβαια αλλά σταθερά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΑΡΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα