Σημαντική προσθήκη στην ΑΕΚ με Μαυροειδή

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Έλληνας σέντερ θα αφήσει την Κηφισιά ύστερα από μία επιτυχημένη σεζόν (2014-2015: 13,9π., 7,5ρ.) και άλλα πέντε ματς φέτος (2015-2016: 14,2π., 10,2ρ.) για να πάει στους «κιτρινόμαυρους».

Εκεί, θα βρει στη θέση «5» τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Ζήση Σαρικόπουλο, αφού η ΑΕΚ σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Όου Ντι Ανοσίκε και να δημιουργήσει τη δική της, ελληνική τριπλέτα στη θέση του σέντερ.

Η πλευρά του 30χρονου παίκτη είχε έρθει σε επαφή με την «Ένωση», όπως σας είχε ενημερώσει το SDNA και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα (9/11) με τον Μάκη Αγγελόπουλο να προσθέτει ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι στη… μηχανή της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» επένδυσε ξανά, έβαλε το… χέρι στην τσέπη και συνεχίζει να προχωρά με βάση το πλάνο και το όραμά του, που θέλει την ΑΕΚ να ανεβαίνει επίπεδο. 

Να σημειώσουμε πως ο Μαυροειδής είχε συζητήσει με την ΑΕΚ και το καλοκαίρι, όμως τότε η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Λόγω των σημαντικών προβλημάτων που έχει η «Ένωση» (ο Ανοσίκε που δεν «έπιασε» και οι διαδοχικοί τραυματισμοί του Σαρακόπουλου), η περίπτωσή του ήρθε ξανά στο προσκήνιο και… προχώρησε για τα καλά.

Τι γίνεται στην Κηφισιά

Φυσικά, το πλήγμα για την ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι μεγάλο, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχασε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας του. Ο περσινός MVP του πρώτου γύρου της Α1 μετακομίζει στην ΑΕΚ και αφήνει μεγάλο «κενό» στην Κηφισιά.

Πάντως, από το Σάββατο στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρόσκο Σμιθ, ο οποίος ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (9/11) και θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη θέση «5».

Προτεινόμενα Άρθρα