Απόβαση στην Πάνορμο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις οι «κίτρινοι» για το δεύτερο ευρωπαϊκό τους «διπλό»

Γιούροκαπ πράξη 5η και τελευταία για τον ΑΡΗ, όσον αφορά την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την Μπάνβιτ στις 19:00 (Libero 107,4, AllAboutARIS LIVE) )εκτός έδρας, ψάχνοντας την νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Μετά από επτά συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ομάδα του Δημήτρη Πρίτη ταξίδεψε στην Τουρκία για να διευρύνει αυτό το νικηφόρο σερί. Το έργο της βέβαια δεν αναμένεται εύκολο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Τουρκίας, η οποία πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττα, αν θέλει να ελπίζει για την πρόκριση της στν επόμενη φάση του Γιούροκαπ.

Το ευχάριστο για τον ΑΡΗ είναι ότι θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα απέναντι στους Τούρκους και με τον ΜακΝίλ σαφώς πιο έτοιμο, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα. Πλήρεις θα παραταχθεί και η Μπάνβιτ στο σημερινό ματς, η οποία φάνηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση, μετά την ήττα της από την Φενέρ στις λεπτομέρειες (84-75). Ενα παιχνίδι που σίγουρα χρειάζεται προσοχή και είναι στα μέτρα του σοβαρού ΑΡΗ, ώστε να αποδράσει με το «διπλό» από την Πάνορμο. 

Προτεινόμενα Άρθρα