Αυτή είναι η Μπάνβιτ

από AllAboutARIS

Η Μπάνβιτ διαθέτει στο ρόστερ της 6 Αμερικανούς, 1 Γάλλο και 1 Σλοβένο.

Η Μπάνβιτ είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Τουρκίας και διαθέτει αρκετά μεγάλο μπάτζετ και ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της.

Αυτοί που ξεχωρίζουν και διαθέτουν ηγετικούς ρόλους είναι η 4αδα των Κόρτνεϊ Φόρτσον, Ντόμινικ Τζόνσον, Αντριάν Μορμάν και Γκάσπερ Βίντμαρ, ενω σημαντική βοήθεια προσφέρει ερχόμενος από τον πάγκο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκόύ, Έι Τζέι Σλότερ.

Οι Φόρτσον και Τζόνσον είναι δύο από τους έξι συνολικά Αμερικανούς που διαθέτει η Μπάνβιτ και ξεκινούν στις δύο περιφερειακές θέσεις της 5αδας του Σελτσούκ Ερνάκ. Στο Eurocup έχουν από 12.3 και 10.8 πόντους και 3.8 και 2 ασίστ ανά αγώνα αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση για την Μπανβιτ είναι ο Σλότερ με 16.3 πόντους 3.5 ασίστ.

Στην ρακέτα δεσπόζουν οι Αντριάν Μορμάν και Γκάσπερ Βίντμαρ. Ο Γάλλος και ο Σλοβένος συμπληρώνουν ιδανικά το δίδυμο των ψηλών για την Τούρκικη ομάδα, ενώ έχουν 12 και 10,3 πόντους ανά αγώνα και 7,5 ριμπάουντ έκαστος κατά μέσο όρο.

Ο ΑΡΗΣ σήμερα θα έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα με πληθώρα επιλογών και στον πάγκο αλλά και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη αλλά οι “κίτρινοι” έχουν αποδείξει φέτος ότι μπορούν να ανταπεξέρθουν σε οποιαδήποτε δυσκολία και εμπόδιο παρουσιαστεί στον διάβα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα