"Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός σέντερ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Πάνορμο στο πλευρό του Αυτοκράτορα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΗΛΙΑΣ ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα ο Τζαμέλ Χάγκινς:

Για τον αγώνα: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Μπάνβιτ για τη νίκη, αλλά πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας οι οποίοι έκαναν ένα τόσο μακρινό ταξίδι για να μας υποστηρίξουν. Ο αντίπαλός μας έβαλε κάποια πολύ μεγάλα σουτ, κυριάρχησε στη μάχη των ριμπάουντ κι έτσι έφτασε στη νίκη”.

Για τη διαιτησία και τις πολλές κερδισμένες βολές της Μπάνβιτ: “Δεν θα κατηγορήσω τους διαιτητές. Είναι κι αυτοί μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να δεις πως σφυρίζουν και κατόπιν να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου αναλόγως. Πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι δεν κάναμε καλή δουλειά”.

Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα: “Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, μακρινά τρίποντα που νομίζω ότι ήταν περισσότερα από πέντε στην τελευταία περίοδο. Αυτά τα καλάθια τους έδωσαν προβάδισμα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη”.

Για το αν η παρουσία του κόσμου σε κάθε ματς του ΑΡΗ αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες: “Ο κόσμος μας προσφέρει μεγάλη στήριξη και σήμερα μας έδωσαν μεγάλη ώθηση με τη συμπαράστασή τους. Θέλω να τους δω στο πλευρό μας και στα υπόλοιπα παιχνίδια να μας υποστηρίζουν με τον ίδιο τρόπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα