Τα "έσπασε" και τα… έχασε

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ… κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσει έναν αγώνα όπου βρέθηκε στο +12 στο 35ο λεπτό. Με μόλις δύο πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο γίνεται κατανοητό ότι οι "κίτρινοι" ήταν τραγικοί στο συγκεκριμένο διάστημα για να χάσουν τον αγώνα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη τα “έσπασαν” από τα 6.75 έχοντας μόλις ένα εύστοχο τρίποντο σε 13 προσπάθειες με το 7% να αποτελεί σίγουρα αρνητικό ρεκόρ. Οι “κίτρινοι” έχασαν επίσης την “μάχη” των ριμπάουντ έχοντας 32 έναντι 36 του αντιπάλου του, εκ των οποίων 12 ήταν επιθετικά. Ισορροπία στα λάθη-ασίστ με 11 και στους δύο τομείς, αλλά αυτό που δεν φαίνεται από τα στατιστικά είναι ότι οι “κίτρινοι” έκαναν τουλάχιστον τέσσερα στο τελευταίο τρίλεπτο. Οι παίκτες του Πρίφτη είχαν εννέα κλεψίματα ενώ και πάλι υπήρχε μεγάλη διαφορά στις βολές με τους “κίτρινους” να έχουν 10/13 έναντι 23/28 του Κόροιβου.
Το σύστημα αξιολόγησης δίνει 74 πόντους στον Κόροιβο και 61 στον ΑΡΗ, κάτι που αντιπροσωπεύει και το τελικό αποτέλεσμα.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς δεν αγωνίστηκε, μαζί με τον Τάσο Δήμα οι μοναδικοί που δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Δημήτρη Πρίφτη.

Προτεινόμενα Άρθρα