"Ο ΑΡΗΣ δεν θα είναι ποτέ αντίπαλος"

από AllAboutARIS

Ο Στιβ Γιατζόγλου ανέλαβε τη θέση του προπονητή της Καβάλας και η τύχη τον φέρνει να κάνει ντεμπούτο στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον ΑΡΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός φιλοξενήθηκε στον FOCUS FM και μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τον ΑΡΗ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον ΑΡΗ: “Ο ΑΡΗΣ δεν θα είναι ποτέ αντίπαλος θα είναι πάντα αγαπητός, είναι αθάνατος και μάλιστα τώρα βρέθηκαν άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε την ομάδα και την βοηθάνε.

Για τον Δημήτρη Πρίφτη και την ομάδα φέτος: “Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει κάνει τρομερή επιλογή στους ξένους και θα πάει πάρα πολύ καλά αυτό είναι σίγουρο. Είμαι βέβαιος ότι φέτος η ομάδα θα τα πάει εξαιρετικά”.

Για τον ΑΡΗ: “Για μένα όταν μιλάς για ελληνικό μπάσκετ δεν πρέπει να πεις Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αλλά πρώτα πρέπει να πεις ΑΡΗΣ. Αυτό είναι που πρέπει να πεις”.

Για τον κόσμο του ΑΡΗ: “Χωρίς τον κόσμο του ΑΡΗ δεν θα γινόταν τίποτα ο κόσμος ήταν ο ΑΡΗΣ. Το Παλέ ήταν εκπληκτικό και στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές. Ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα”.

Γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στους πάγκους: “Ήμουν πέντε χρόνια στην Κορέα και τυχαία έμεινα εδώ. Με πλησίασαν από την Καβάλα και αποφάσισα να επιστρέψω αφού έμεινα τυχαία στην Ελλάδα για άλλους λόγους”.

Προτεινόμενα Άρθρα