"Συγχαρητήρια για την αντίδραση"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την νίκη απέναντι στην Τραμπζονσπόρ. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του, την άμυνα αλλά και τον Θόδωρο Ζάρα.

Αρχικά ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση που έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι, για τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο μέρος και σε όλη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια για την εικόνα συνολικά ως ομάδα, απέναντι σε μία καλή ομάδα και προσεγγίσαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι, αμυντικά για να έχουμε τύχη. Είχαμε επίσης καλό μακρινό σουτ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.Σημαντικό επίσης που καλύψαμε την διαφορά, κοιτάμε το επόμενο με την Καβάλα”.
Για τον όμιλο τόνισε: “Ο όμιλος είναι ανακατεμένος, οι ομάδες έχουν δείξει ότι είτε είναι ασταθείς είτε ότι έχουν την δυνατότηα να κερδίσουν όλοι, όλους. Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε πρόβλεψη εμείς θέλουμε λογικά άλλο ένα αποτέλεσμα για να πούμε ότι ήμαστε κοντά στην πρόκριση. Τα εντός είναι με θεωρητικά δυνατές ομάδες τα εκτός είναι… εκτός. Είναι δύσκολος όμιλος δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη έχουμε καλή συγκιμιδή και έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις”.
Ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε για τον Θόδωρο Ζάρα και την απόδοση του λέγοντας: “Ο Ζάρας ήταν σημαντική βοήθεια, όπως βοήθησε και ο Τσούπκοβιτς όταν είχε πρόβλημα με τα φάουλ ο Ουάιτ. Επίσης ο Ουότερς με τον Μακνίλ μπορεί να μην σκόαραραν αλλά είχαν 11 ασίστ. Ο Μακνίλ είχε πέντε κλεψίματα τα οποία εκφράστηκαν με άλλον παίκτη, Θεωρώ την συνεισφορά όλων σημαντική, για τον Ζάρα είμαι ικανοποιημένος που ήταν παραγωγικός στην επίθεση, έπαιξε σαν σκόρερ και έκανε ότι χρειάστηκε η ομάδα,η μπάλα έφτασε σε αυτόν με καλές πάσες από Ουότερς και Μακνίλ. Γενικά είχαμε καλή συνεισφορά από αρκετούς παίκτες”.
Για το πρόβλημα με τα φάουλ που είχε για έναν ακόμα αγώνα ο Οκάρο Ουάιτ είπε: “Είναι ένα κομμάτι αυτό, τα φάουλ του Ουάιτ, πάνω σοτ οποίο δουλεύουμε ως ομάδα μέσω βίντεο, να του εξηγήσουμε.Επίσης με την ταχύτητα και την ένταση που παίζει είναι εύκολο όντας άπειρος να υποπέσει σε φάουλ και να γίνει στόχος για τον διαιτητή. Είναι κάτι πυο πρέπει να το διορθώσουμε, είναι σημαντικό που μπήκε ο Τσούπκοβιτς και βοήθησε αλλά και ο Ουάιτ στο δεύτερο μέρος έπαιξε πολύ καλά, πήγε στις βολές και αυτό μας βοήθησε”.
Για το αν φοβήθηκε όταν ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε με 15 και η διαφορά άρχισε να μειώνεται, με το μυαλό στην Αμαλιάδα είπε: “Αυτός ο φόβος υπάρχει πάντα, ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι σήμερα. Στην Αμαλιάδα δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρέπει να πάμε επόμενη μέρα, ηταν ένα μάθημα που συνέβη, πρέπει να βελτιωθούμε και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Συνέβησαν αρκετά πράγματα στην Αμαλιάδα πέρα από την δική μας απόδοση, συνεχίζουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα