"Επανακτήσαμε το μομέντουμ"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα και τον κόσμο που βρέθηκε και σήμερα στο πλευρό του ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Χάγκινς:

Για τη νίκη: “Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και τους οπαδούς μας. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και επανακτήσαμε το μομέντουμ, γεγονός που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια”.

Για τη μονομαχία του με τον Στιπάνοβιτς:Το κλειδί είναι να παίζεις σκληρά. Σε κάποιους αγώνες οι αντίπαλοι θα είναι πιο μικρόσωμοι, με τα ίδια σωματικά προσόντα ή σε κάποιους μεγαλύτεροι όπως στο σημερινό. Το σημαντικό είναι να είσαι δυνατός και να παίζεις σκληρά για να ανταπεξέρχεσαι απέναντι σε όλες τις δυσκολίες”.

Για το κόψιμο στο ξεκίνημα του αγώνα κι αν αυτό ήταν ένα μήνυμα στους αντιπάλους του: “Προσπάθησα να κάνω το κοψιμο και μου βγήκε. Δούλεψε καλά για μένα αυτή η φάση όπως φάνηκε και στη συνέχεια. Έκανα και ακόμα ένα κόψιμο στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο όμως χρεώθηκα με φάουλ”.

Για την άμυνα του ΑΡΗ απέναντι σε μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα: “Η Τραζμπονσπορ είναι πολύ καλή επιθετικά. Ο κύριος στόχος μας σήμερα ήταν να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από 20 πόντους σε κάθε περίοδο. Το καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη”.

Προτεινόμενα Άρθρα