"Ο έβδομος και ο όγδοος παίκτης βγήκαν σήμερα μπροστά"

από AllAboutARIS

Στον πλουραλισμό που είχε σήμερα στο σκοράρισμα ο ΑΡΗΣ στάθηκε ο Τζέρελ ΜακΝιλ, απονέμοντας τα εύσημα στους συμπαίκτες του για την καλή ομαδική δουλειά.

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε δύο ήττες μακριά από την έδρα μας. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και παίξαμε καλά, φτάσαμε στη νίκη με συνολική προσπάθεια. Εγώ και άλλοι παίκτες δεν “τραβήξαμε” επιθετικά, όμως υπήρξαν άλλα παιδιά τα οποία πήραν πρωτοβουλίες στην επίθεση, όπως ο Ζάρας που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, και ο Τζαμέλ Χάγκινς. Πήραμε τη νίκη που είναι απαραίτητη και συνεχίζουμε”. Τόνισε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

 Για την εμφάνιση του Θόδωρου Ζάρα σχολίασε:

“Πιστεύω πραγματικά πως έχουμε καλή ομάδα η οποία δεν εξαρτάται μόνο από μερικούς παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. Έχουμε βάθος στον πάγκο μας, είδαμε σήμερα ότι ακόμη ο έβδομος και ο όγδοος παίκτης βγήκαν μπροστά κι έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, κάτι που είναι απαραίτητο ειδικά σε τέτοιες ανταγωνιστικές διοργανώσεις, όπως το Eurocup, διότι ο αντίπαλος κάνει σκάουτινγκ για να περιορίσει τις πρώτες λύσεις επιθετικά. Είναι απαραίτητο λοιπόν να υπάρχουν παίκτες που να δίνουν λύσεις από τον πάγκο”.

Για την επίδραση της συγκεκριμένης νίκης στην ψυχολογία της ομάδας:

“Πιστεύω πως αυτή η εμφάνιση και αυτή η νίκη, είναι η αρχή για να ξαναβρούμε την πορεία μας, για να ξαναμπούμε σε μια τροχιά νικών. Παίζαμε με μια πολύ ταλαντούχα, επιθετικά, ομάδα, οπότε κύριο μέλημά μας ήταν να παίξουμε καλή άμυνα. Σήμερα το κάναμε αυτό, παίξαμε καλά πίσω και σίγουρα όταν είμαστε καλοί αμυντικά, θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση που θα μας δώσει τις απαραίτητες νίκες”.

Προτεινόμενα Άρθρα