"Τα παιχνίδια κερδίζονται στην προπόνηση"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός τόνισε ότι κλειδί για την νίκη ήταν η άμυνα, ενώ για τα φάουλ με τα οποία φορτώνεται εύκολα σημείωσε ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν θα έχει ανάλογα προβλήματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα ο οκάρο Γουάιτ:

Για το αν υπήρχε πίεση για τη νίκη μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν: “Πιστεύω ότι ήταν απλά ένα ακόμα παιχνίδι. Προερχόμασταν από δύο ήττες και χρειαζόμασταν τη νίκη. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η προετοιμασία και η δουλειά που κάνουμε είναι η ίδια για κάθε αγώνα και το ίδιο θα κάνουμε και για τον αγώνα του Σαββάτου”.

Για το αν ο αγώνας πήγε όπως τον σχεδίαζε ο προπονητής: “Κανένας αγώνας δεν πάει ακριβώς όπως τον σχεδιάζεις. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι αλλά η άμυνά μας ήταν το κλειδί στον σημερινό αγώνα. Η Τραμπζονσπόρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς επιθετικά παίκτες και το γεγονός ότι τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ ήταν σημαντικό για μας”.

Για το γεγονός ότι και πάλι φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ: “Πρέπει να προσαρμοστώ. Σήμερα έχω την αποκλειστική ευθύνη, έκανα ένα κακό σκριν και χρεώθηκα με φάουλ. Είναι χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μου σε όλη μου την καριέρα. Μερικές φορές παίζω με υπερβολική ενέργεια. Πρέπει να μάθω να ηρεμώ και να παίζω με μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα στη συνέχεια”.

Για το αν η σημερινή νίκη αποτελεί την αρχή ενός ακόμα νικηφόρου σερί: “Το ελπίζω τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Τα παιχνίδια κερδίζονται στην προπόνηση και την προετοιμασία. Γι’ αυτό και πρέπει από αύριο να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.

Για την εμφάνιση του Ζάρα: “Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Ζάρα. Έχει αυτή την ικανότητα οπότε δεν ήταν έκπληξη για μας η σημερινή του εμφάνιση. Πέρσι είχε κατά μέσο όρο 14-15 πόντους άρα είναι κάτι που μπορεί να κάνει. Απλά βρίσκεται πλέον σε διαφορετική ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει σε κάθε αγώνα και είμαι χαρούμενος που έκανε την αρχή από το σημερινό παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα