Τα καλύτερα της 6ης αγωνιστικής και ο… "κλέφτης" ΜακΝίλ!

από AllAboutARIS

Ο Τζερέλ ΜακΝίλ δεν ήταν τόσο παραγωγικός, επιθετικά, στο χθεσινό παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ, όμως έκανε σπουδαία δουλειά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και ιδιαίτερα στα κλεψίματα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 5!

Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν είναι μόνο εξαιρετικός σκόρερ… Είναι ένα «πολυεργαλείο» στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη, που κάνει πολλά πράγματα στις δύο πλευρές του παρκέ. Κόντρα στην Τράμπζονσπορ, ο 28χρονος γκαρντ είχε 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 κερδισμένα φάουλ.

Ο ΜακΝιλ, μέχρι στιγμής, είναι ο πρώτος «κλέφτης» του ΑΡΗ με 12 κλεψίματα συνολικά, σε έξι παιχνίδια (2 μ.ο.), με τον Βασίλη Ξανθόπουλο ν’ ακολουθεί με 10 (1,7 μ.ο.).

Δείτε παρακάτω τους παίκτες που ξεχώρισαν στις στατιστικές κατηγορίες στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής:

Ο Ουόλτερς και ο ΜακΚόλουμ «πήραν φωτιά» σταματώντας στους 34 και τους 30 πόντους αντίστοιχα. Ο Αντριάν Μόερμαν της Μπάνβιτ έκανε… θραύση κάτω από τα καλάθια μαζεύοντας 14 ριμπάουντ (11 αμυντικά, 3 επιθετικά). Ο Ντένις Λουκάσοφ έκανε ευτυχισμένους εχθές τους συμπαίκτες του, μοιράζοντάς τους 11 ασίστ.

Στο αμυντικό κομμάτι, ο Τζερέλ ΜακΝίλ, ο Ντόντα Σμίθ και ο Ουόλτερς «πήραν τα πορτοφόλια» των αντιπάλων τους εχθές πέντε φορές! Τέλος, ο Κέβιν Τουμπά έκανε πέντε μπλοκ, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση, μέχρι στιγμής, στην διοργάνωση.

Προτεινόμενα Άρθρα