"Καλός συμπαίκτης ο κόσμος του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη αλλά και από την αμυντική λειτουργία της ομάδας κυρίως μετά το δεύτερο δεκάλεπτο, όμως ήταν προβληματισμένος για τα… επιπόλαια όπως τα χαρακτήρισε, λάθη της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός του ΑΡΗ τόνισε στην συνέντευξη τύπου: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη τους. Η Καβάλα μας προβλημάτισε και έπαιξε πολύ καλά αμυντικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε καλή αμυντική παρουσία στρίτο δεκάλεπτο αλλά και στο δεύτερο. Για εμάς τελείωσε αυτό το παιχνίδι, αύριο προπόνηση και η ζωή συνεχίζεται με διαδοχικά παιχνίδια. Καλή συνέχεια στην Καβάλα, εύχομαι να σωθεί είναι μία πόλη και μία ομάδα με την οποία έχω συναισθηματικό δέσιμο. Καλή επιτυχία και στον κόουτς Γιατζόγλου” ενώ πρόσθεσε: “Και η Καβάλα μας προβλημάτισε και εμείς παρουσιαστήκαμε επιπόλαιοι στο ανοιχ’ό γήπεδο, θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 15 πόντους. Κάναμε λάθη ανεπίτρεπτα και τα 8/28 τρίποντα ήταν κακό ποσοστό, χάσαμε 20 τρίποντα, τα περισσότερα ήταν ελεύθερα. Το θετικό ότι μέσα από την άμυνα να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα”.

Αναφορικά με το αν υπάρχει ο φόβος οι παίκτες του να σκέφτονται το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κάνει ήδη ο κόσμος της ομάδας είπε: “Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο με την Μπουντούτσνοστ, ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η Μπουντούτσνοστ από την πλευρά της παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ξέρουμε ότι έχουν σκληρή έδρα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΚ, κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε αυτό του είδους η ομάδα, κοιτάμε την επόμενη μέρα, τον επόμενο αγώνα”.

Για την παρουσία του κόσμου, το μεγάλο ποσοστό πληρότητας ακόμα και στα μη… εμπορικά παιχνίδια, ο Δημήτρης Πρίφτης είπε: “Ο ΑΡΗΣ είναι μία ιδιαίτερη ομάδα, απευθύνεται στον κόσμο του, είναι του κόσμου του. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και έρχεται να μας βοηθήσει. Το έκανε και πέρυσι το κάνει και φέτος, είναι μεγάλη βοήθεια. Είναι και σημείο αναφοράς για την προσπάθεια μας, φανταστείτε να παίζεις σε άδειο γήπεδο, σημαντικό και αποτελεί τον έκτο μας παίκτη. Είναι καλός συμπαίκτης ο κόσμος του ΑΡΗ”.

Ο κόουτς του ΑΡΗ τόνισε στην συνέχεια: “Υπάρχουν στιγμές που είχαμε καλή μεταφορά της μπάλας, το στοιχείο της πάσας, επειδή κάναμε επιπόλαια λάθη και ταυτόχρονα είχαμε άστοχο τρίποντο που ήταν ελεύθερο και μέσω από το οποίο αναδεικνύεται περισσότερο η πάσα, δεν φάνηκε. Χρονικό περιθώριο πάντα υπάρχει, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, είναι βασικό να βρίσκουμε σταθερότητα στην συγκέντρωση μας, να ελαχιστοποιήσουμε επιπολαιόες ενέργειες. Σήμερα έπρεπε να έχουμε το μέγιστο 14 λάθη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος βελτίωσης εκτός της δουλειάς”

Προτεινόμενα Άρθρα