"Στο μυαλό μας μόνο η Μπουντούτσνοστ"

από AllAboutARIS

Ο αρχηγός του ΑΡΗ στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του και τόνισε ότι στο μυαλό των παικτών του ΑΡΗ υπάρχει μόνο η Μπουντούτσνοστ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Μουρτός:

Για την εύκολη νίκη και το αν αυτό οφείλεται στη δυναμικότητα της Καβάλας: “Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε τις ομάδες. Ειδικά από τη στιγμή που τώρα άλλαξε και προπονητή. Για μας ήταν μία δύσκολη αποστολή γιατί δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μένουμε στα πολλά λάθη που κάναμε αλλά και στην καλη άμυνα που παίξαμε και κρατήσαμε την Καβάλα στους 50 πόντους”.

Για την αιτία των πολλών λαθών του ΑΡΗ: “Πρέπει να το δούμε στο βίντεο. Ένας παράγοντας είναι και η κούραση αλλά και το γεγονός ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε κάποια στιγμή και εκεί κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη”.

Για την εβδομάδα που ακολουθεί με τα δύσκολα παιχνίδια με Μπουντούτσνοστ και ΑΕΚ: “Πηγαίνουμε να παίξουμε στην Ποντγκόριτσα, στην εδρα της Μπουντούτσνοστ που ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην Μπάνβιτ. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτο τον αγώνα και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή για μας υπάρχει μόνο η Μπουντούτσνοστ”.

Προτεινόμενα Άρθρα