"Από τις στιγμές που ένας αθλητής κρατάει για πάντα στη ζωή του"

από AllAboutARIS

Ο πρώην φόργουορντ του ΑΡΗ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν ο κόσμος και η διοίκηση της ΚΑΕ και πρόσθεσε ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Ταπούτος:

Για τη βράβευσή του πριν την έναρξη του αγώνα και το χειροκρότημα του κόσμου: “Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Είναι από τις στιγμές που ένας αθλητής κρατάει για πάντα στη ζωή και την καριέρα του. Ήταν κάτι μοναδικό. Ένιωσα ιδιαίτερα συγκινημένος. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του ΑΡΗ και τον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν”.

Για το παιχνίδι: “Θεωρώ ότι για τα δεδομένα της δικής μου ομάδας και μετά την αλλαγή του προπονητή μεσοβδόμαδα με την απόλυση του κ. Τζίμα και την πρόσληψη του κ. Γιατζόγλου, παρουσιασαμε αρκετά καλό πρόσωπο ειδικά στην άμυνα. Είχαμε βάλει έναν συγκεκριμένο στόχο να κρατήσουμε τον ΑΡΗ κάτω από τους 70 πόντους και το καταφέραμε. Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης την οποία θεωρώ ότι σήμερα δείξαμε. Από κει και πέρα, στην επίθεση είχαμε προβλήματα. Η επίθεση είναι θέμα δουλειάς και ταλέντου. Μέρα με τη μέρα και με τη βοήθεια του νέου προπονητή θα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που μπορούμε να χτυπήσουμε”.

Για το κατά πόσο δυσκολεύτηκαν απέναντι στην άμυνα του ΑΡΗ: “Ο ΑΡΗΣ είναι μία ιδιαίτερα σκληρή ομάδα στην άμυνα. Για μας όμως είναι δύσκολο να βάλουμε στο παιχνίδι μας πράγματα που έχουμε δουλέψει μόνο δύο μέρες με τον καινούριο προπονητή. Θεωρώ ότι ήταν ένας συδνυασμός αυτών των δύο πραγμάτων που μας κράτησε τόσο χαμηλά στο σκορ”.

Για το αγωνιστικό ταβάνι του ΑΡΗ φέτος:Με τα τωρινά δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη δυναμική που έχουν οι δυο μεγάλοι της Αθήνας, καλώς ή κακώς, είναι η 3η θέση. Από κει και πέρα, θεωρώ ότι στην Ευρώπη μπορεί να προχωρήσει. Αν πέσει και σε βατό όμιλο στην επόμενη φάση, ο ΑΡΗΣ δεν έχει ταβάνι και μπορει να φτάσει πολύ ψηλά”.

Προτεινόμενα Άρθρα