"Καταστροφικό το πρώτο δεκάλεπτο"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε ότι η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης ήταν τα κύρια προβλήματα της ομάδας του στο ξεκίνημα του αγώνα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για τον αγώνα: “Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης αλλά και στην πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα του αντιπάλου. Αυτά μας έκαναν να έχουμε κακή συγκομιδή επιθετικά, που ήταν το κύριο πρόβλημά μας. Όταν δεν είσαι παραγωγικός, πρέπει τουλάχιστον να κρατήσεις στην άμυνα, αλλά η Μπούντουτσνοστ βρέθηκε σε καλή μέρα, με πολύ καλά ποσοστά στα μακρινά σουτ. Έπαιξαν πιο δυνατά από μας. Είμαστε αδικαιολόγητοι και θα πρέπει να μην το επαναλάβουμε…”.

Για το αν υποτίμησαν την Μπουντούτσνοστ: “Συνειδητά δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Ενστικτωδώς μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν πιο εύκολο. Είχαμε χαμηλή ενέργεια και συγκέντρωση εμείς και από την άλλη, μεγάλη αποφασιστικότητα και αναγκαιότητα ο αντίπαλος, που έπαιζε σήμερα ουσιαστικά νοκ άουτ παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχω κανένα παράπονο για αυτό το διάστημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα