"Μεγάλη απογοήτευση, πρέπει να αντεπιτεθούμε" (vids)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ γνώρισε την ήττα στο Μαυροβούνιο από την Μπουντούτσνοστ με τον Τζέρελ ΜακΝίλ να στέκεται στην έλλειψη πάθους ενώ τονίζει ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να κάνουν τώρα την αντεπίθεση τους, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Τζέρελ ΜακΝίλ είπε αρχικά για την ήττα από την Μπούντουτσνοστ: “Δεν βγήκαμε να παίξουμε με την το πάθος και την “φωτιά” με τα οποία συνήθως παίζουμε, αυτό ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Να δώσω τα εύσημα στην Μπούντουτσνοστ, έπαιξαν σκληρά και δυνατά όπως έπρεπε ως ομάδά” και πρόσθεσε: “Όχι δεν υποτιμήσαμε την Μπούντουτσνοστ, απλά έπαιξαν πιο σκληρά, ήταν πιο πεινασμένη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η απόδοση μας ήταν απλώς απαράδεκτη”
Ο Αμερικανός τόνισε επίσης για το κακό ξεκίνημα: “Ειδικά στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα μέσα στο καλάθι, ο πρώτος μας πόντος ήταν όταν ο Σπύρος ευστόχησε σε μία βολή. Ήταν μια ανακούφιση για εμάς ότι κάπως καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά από αυτό νομίζω ότι τα πράγματα ήρθαν στο φυσιολογικό, ακόμα δεν ήταν μία καλή βραδιά στα σουτ για εμάς αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι παίξαμε άσχημα στην άμυνα και αυτό δεν βοηθάει ποτέ”.

Μπροστά τους οι “κίτρινοι” έχουν τον αγώνα με την ΑΕΚ και το στοιχείο της ψυχολογίας είναι ίσως το δυσκολότερο κομμάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουν σύμφωνα και με τον Τζέρελ μακΝίλ: “Είναι πολύ δύσκολο, είναι μέρος της δουλειάς, να παίζουμε δύο αγώνες σε μία εβδομάδα, θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε από αύριο, όλη η συγκέντρωση μας θα είναι στο να κάνουμε ότι μπορούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και να κερδίσουμε εκτός έδρας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να αντεπιτεθούμε και να παίξουμε πιο σκληρά”.

Προτεινόμενα Άρθρα