Ωρα να δώσει απαντήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το «φάρμακο» στην αγωνιστική κρίση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ψάχνει ο ΑΡΗΣ και ελπίζει να το βρει σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ

Το ντέρμπι των «κίτρινων» με την Ενωση στις 17:00 (Libero 107,4, OTE Sport 4) ξεχωρίζει από την 8η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ και αναμένεται να κρίνει αρκετά για τις δύο ομάδες, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές μίας «γεμάτης» χρονιάς.

Οι τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και ειδικά η ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από την Μπουντούσνοστ, στην Ποντγκόριτσα, καθιστούν επιβεβλημένη την νίκη σήμερα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. 

Η ΑΕΚ από την άλλη, όσον αφορά τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση… προσφέρεται όμως για «ζημιές», από την στιγμή που ψάχνει να βρει και ομοιογένεια ως ομάδας, έχοντας προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο υλικό της το τελευταίο διάστημα. Στην Ενωση δίνουν πολύ μεγάλη βάση στο σημερινό ντέρμπι, προσπαθώντας να διατηρήσουν το απόλυτο πριν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα