Δεν έφταναν Αντετοκούνμπο και Κουφός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν αρκούσαν οι νέες θετικές εμφανίσεις των δύο Ελλήνων του ΝΒΑ, καθώς Bucks και Kings ηττήθηκαν

Καλή βραδιά για τους Έλληνες του NBA, αλλά όχι και για τις ομάδες τους, ήταν η χθεσινή.

Τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, που δεν ήταν όμως αρκετές για να εμποδίσουν τις ήττες των Μπακς και των Κινγκς αντίστοιχα.

Παρόλο που ο Giannis ηγήθηκε της ομάδας του Μιλγουόκι απέναντι στο Ορλάντο (τελειώνοντας το παιχνίδι με 17 πόντους με 7/10 σουτ, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα), οι Μάτζικ ήταν πολύ ανώτεροι.

Με πρωταγωνιστές, λοιπόν, τους Πέιτον (22 πόντοι και 10 ασίστ), Χάρις (19 πόντοι) και Ολαντίπο (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ) έφτασαν στην πρώτη φετινή τους νίκη με διψήφια διαφορά (114-90).

Όσο για τον Κουφό, είχε την καλύτερή του παρουσία στην τρέχουσα σεζόν, αλλά έπεσε πάνω στους εκπληκτικούς εκτός έδρας Τίμπεργουλβς. Σημείωσε λοιπόν το δεύτερο φετινό του double-double (16 πόντοι, με 5/10 δίποντα, 6/6 βολές, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής) ωστόσο δεν ήταν αρκετό.

Γιατί ο φορμαρισμένος Ουίγκινς (22 πόντοι) είχε δυνατή συμπαράσταση και από τον Λαβίν (19 πόντοι και 8 ριμπάουντ) και οδήγησε τους «λύκους» σε μια ακόμα επικράτηση μακριά από τη Μινεσότα (101-91).

Προτεινόμενα Άρθρα