Ο παραγωγικός κύριος Γουότερς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ, πραγματοποιώντας ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση, κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος την πανίσχυρη Ούνιξ κι έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Σημαντικότατη εχθές η συμβολή του Ντόμινικ Γουότερς.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη με κεκτημένη ταχύτητα και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, έπαιξαν με πάθος, ενέργεια και αποφασιστικότητα απέναντι στο ρώσικο μεγαθήριο, υποχρεώνοντάς το στην 3η ήττα του στο φετινό Eurocup, μέσα σ’ ένα Παλέ που… έβραζε!

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν από πλευράς ΑΡΗ εχθές έδωσαν κάτι παραπάνω από το 100% τους. Ο ΜακΝίλ που με την άμυνά του «έσβησε» στο δεύτερο ημίχρονο τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο Μούρτος που έμπαινε σαν «καμικάζι» σε κάθε φάση, ο Χάγκινς και ο Σίμτσακ που άντεξαν το ξύλο, ο Ξανθόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου ο Αυτοκράτορας να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Καθοριστικό ρόλο στη νίκη των «κιτρίνων» έπαιξε και ο Ντόμινικ Γουότερς, ο οποίος πραγματοποίησε την δεύτερη παραγωγικότερη εμφάνισή του στο Eurocup με την φανέλα του ΑΡΗ. Ο Αμερικάνος γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους (20 είχε βάλει στην Μπάνβιτ) και άριστή στατιστική (3/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 4/4 βολές). Στο σημείο που η Ούνιξ είχε βρει το ρυθμό της και με τα διαδοχικά τρίποντα του Καϊμακόγλου πλησίασε επικίνδυνα στο σκορ, ο 29χρονος πόιντ γκαρντ τιμώρησε με τον  ίδιο τρόπο (με σουτ τριών πόντων) την ρώσικη άμυνα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

Προτεινόμενα Άρθρα