"Να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μαζί με τους φιλάθλους μας"

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θόδωρος Ζάρας ενόψει του αυριανού αγώνα:

Για το πώς βλέπουν τον αγώνα καθώς με νίκη ο ΑΡΗΣ εξασφαλίζει την πρόκριση: «Είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι γιατί αν κερδίσουμε, παίρνουμε την πρόκριση που ήταν στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Ελπίζω να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η Στεάουα είναι καλή ομάδα, θα παίξει χωρίς άγχος κι αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη».

Για αυτά που θυμάται από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Παλέ: «Θυμάμαι ότι είχαμε διαφορά 15 πόντων, αλλά τη χάσαμε εύκολα. Η Στεάουα έχει καλούς παίκτες με εμπειρία κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να παίξουμε καλά με έμφαση στην άμυνά μας».

Για το αν τον απασχολεί το αποτέλεσμα των άλλων αγώνων του ομίλου: «Θέλουμε να κερδίσουμε εμείς και να μην ασχοληθούμε με τους άλλους αγώνες».

Για το γεγονός ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 250 φίλοι του ΑΡΗ: «Είναι κάτι που θυμίζει λίγο τις παλιές εποχές του ΑΡΗ. Είναι σίγουρα ευχάριστο που θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Τους περιμένουμε αύριο για να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη και την πρόκριση».

Προτεινόμενα Άρθρα