"Μεγάλος στόχος η πρόκριση, θέλουμε τη νίκη"

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης πριν την προπόνηση του ΑΡΗ:

Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα: «Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, ενώ όσον αφορά το ταξίδι, ήταν από τα πιο εύκολα φέτος άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα κούρασης. Υπάρχουν όμως κάποιες ιδιαιτερότητες όπως η απουσία του Σίμτσακ και το ξαφνικό πρόβλημα με τον Ξανθόπουλο, τις οποίες πρέπει να διαχειριστούμε. Ο Ξανθόπουλος δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος, άλλα θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα».

Για το αν σκέφτεται το παιχνίδι στο Καζάν: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στο Καζάν ώστε να προσθέσουμε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό μας. Όλα έχουν σημασία. Βασικό για μας είναι να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση που είναι μεγάλος στόχος για μας».

Για το αν το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ έχει κάνει την ομάδα πιο υποψιασμένη: «Κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη, στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αναμφίβολα, μας έχει γίνει μάθημα η ήττα αυτή. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη βραδιά, δεν ήταν θέμα σοβαρότητας. Πιστεύω ότι συνέβησαν συγκυριακά πολλά άσχημα πράγματα που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε τον αυριανό αγώνα σαν να είναι τελικός και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσής μας».

Για τη σημασία του αγώνα κι αν είναι το πιο σημαντικό της ομάδας φέτος: «Η πρόκριση όπως και να έρθει, θα είναι η εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου, που εγώ δεν θεωρούσα βατό. Αν το συνδυάσουμε και με νίκη αύριο, τότε η χαρά μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Για την παρουσία κόσμου στην προπόνηση σήμερα αλλά και στον αγώνα αύριο όπου αναμένονται περί των 250 εκδρομέων: «Σημαίνει πάρα πολλά για μας. Είναι φοβερό ότι η ομάδα έρχεται να παίξει εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό αγώνα κι έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς της. Είναι σημαντική η βοήθεια που μας προσφέρουν και αποτελούν κίνητρο».

Προτεινόμενα Άρθρα